Izbornik

Božićna priredba

Srijeda, 17. 12. 2014.

Marko Antoloković, Klara Habjan, Dominik Kiseljak, Mark Gdjidodaj, Danijela Radanac, Božidar Kovačić, Barabara Horvat, Bernardica Mežnarić, Nenad Borojević, Jelena Mikić, Nikolina Bocij, tek su neka od imena koja potvrđuju da je naš Dom pravi rasadnik mladih talenata. U utorak navečer potvrdilo se to nakon zajedničke blagdanske večere (veliko hvala našim tetama kuharicama koje su pripremile hranu za božićni domjenak), tijekom tradicionalne božićne priredbe kojom je najavljen kraj još jedne godine i završetak nastave u prvom polugodištu.

Toplina u srcu, ljubav u očima i osmijesi na licima najbolje će dočarati kako smo se osjećali na božićnoj priredbi. Uložili smo puno truda, volje, empatije i suradništva u izvedeni program. Tijekom prosinca atmosfera u Domu bila je sasvim posebna i drugačija. Dani ususret najdražem nam blagdanu zbližili su nas još više i jače. Svatko od nas, ravnateljice, pedagoginje, odgajatelja, odgajateljica i zaposlenika Doma dao je svoj doprinos da budemo jedno veliko i iskreno srce. Muzičari su maestralno izveli „Sretan Božić svakome“ i „Božić dolazi“, a igrokaz „U to vrijeme godišta“ i recitacija „Božićna noć“ uveli su nas u blagdansko raspoloženje.

Scenski nastup mladih glumaca pripremila je i organizirala odgajateljica Marija Kovačić. Nakon igrokaza uslijedila je muzička pratnja „Santa Claus is Coming to Town“ i svima nam draga podjela božićnih poklona u nezaboravnoj izvedbi našeg djeda božićnjaka i njegovog pomoćnika Luke Galića i Stjepana Kormanića. U ozračju tradicionalnih božićnih običaja ovom smo priredbom i božićnim domjenkom svi zajedno, doživjeli radost domskog Božića i oprostili od 2014. Veselo kao i uvijek.

Priredba dobrodošlice za nove učenike

Četvrtak, 3. 10. 2019.

Obilježavanje Svjetskog dana prve pomoći

Petak, 13. 9. 2019.

Rujan u Domu

Četvrtak, 12. 9. 2019.

Hrvatski olimpijski dan

Četvrtak, 12. 9. 2019.

Prijem kod gradonačelnika

Ponedjeljak, 8. 7. 2019.

Najurednija i najčišća soba u Učeničkom domu Križevci

Utorak, 11. 6. 2019.

Svjetski dan sporta

Petak, 31. 5. 2019.

Učenici učeničkog doma Križevci na državnoj domijadi osvojili 3. mjesto

Četvrtak, 16. 5. 2019.

Copyright 2019. © Sva prava pridržana.

Učenički dom Križevci, Ratarna 10, P.P. 37, 48 260 Križevci

Izrada: Igor Jelen