Izbornik

Domski maskenbal

Srijeda, 10. 2. 2016.

Fašnik je u našem Domu obilježen fašničkom priredbom, tako da smo se u utorak navečer susreli s mnogim maštovitim maskama. Pripremljenim fašničkim programom predstavili su nam se učenici i pedagoginja. Nadahnuto i sigurno kroz priredbu vodili su nas naše voditeljice Mihala Senjan, Katarina Imbriovčan i Josipa Sabo. Svu raskoš talenta u izradi i prezentaciji fašničkih maski iskazao je velik broj učenika i učenica. Za glazbu su se pobrinuli uvijek pouzdani Guliano Horvat i Josip Berend. Uz učenike maskirali su se i odgojitelji te su dodijeljene nagrade najboljim maskama. Dovoljno je reći da mašte i kreativnosti, ove kao ni proteklih godina, nije manjkalo i da fašnički izbor prosudbene komisije (Ivan Koprić, Guliano Horvat, Ivan Karlovčan) za dodjelu nagrada i izbor najbolje maske, uistinu nije bio lak. Ovogodišnji pobjednici u kategoriji individualna maska: 1. Martina Šinko (Hitler), 2. Imešek Ivana i Tomašić Tijana (vrag i žrtva) i 3. Milenković Anamarija, Borojević Nenad i Mežnarić Bernardica (hitna s pacijentom). U kategoriji fašnički ples: 1. stjuardesa (Benc Matea) i hippy (Mežnarić Bernardica), 2. farmeri: Dreta Leonardo, Rajčević Zoran, Levak Kristijan, Cerovski Josip, 3. (liječnica). Milenković Anamarija i (Hitler) Martina Šinko. Bilo je tu – kaubojki, mačaka, pandi, vampirica, mladenki, kuhara,….

Za glumu i originalnu interpretaciju pobrinula se ekipa hitne pomoći (Nenad Borojević i Anamarija Milenković) koja je na sveopću radost uspješno reanimirala našeg hiperaktivnog hippya, Bernardicu Mežnarić. U velikom broju maskiranih bile su i Marija Antoaneta, Cruella de Vil, trudnica i „gospođa u crnom“ (čitaj odgajateljice!). Učenici (Zoran Rajčević, Leonardo Dreta, Viktor Kiseljak, Mateo Tuček, Josip Baček, Ivan Đipalo, Karlo Baranašić) s pedagoginjom Tamarom Vrhovec, koja je ujedno organizator i koordinator fašničke priredbe, pobrinuli su se za dekoraciju domskih prostorija kao i za prigodne fašničke panoe tako da je cijeli Dom odisao ozračjem pozitivnih misli i kreacija.

Treba li uopće reći da smijeha, pjesme i zabave uz glazbu i ples i nezaobilazne fašničke slastice-fašničke krofne, koje su pripremile naše tete kuharice, nakon priredbe nije nedostajalo?!

Obilazak grada

Srijeda, 13. 9. 2017.

»Najljepši školski vrtovi«

Srijeda, 12. 7. 2017.Odgajateljica Marija Kovačić

Završni koncerti Marka Antolkovića i Roberta Lončarića

Ponedjeljak, 19. 6. 2017.

Završni koncert Tomislava Koprića

Petak, 9. 6. 2017.

Uređenje domskog prilaza

Petak, 2. 6. 2017.Odgajateljica Marija Kovačić

Dan nepušenja

Utorak, 30. 5. 2017.Nikola Šantek

DAN OTVORENIH VRATA UČENIČKOG DOMA KRIŽEVCI, 25. svibnja 2017. godine

Utorak, 16. 5. 2017.

Povrtnjak Učeničkog doma

Srijeda, 10. 5. 2017.

Copyright 2017. © Sva prava pridržana.

Učenički dom Križevci, Ratarna 10, P.P. 37, 48 260 Križevci

Izrada: Igor Jelen